TEDx
CHANIA

Στην ταινία της ζωής, όπου κάθε ένας από εμάς κρατά τον κεντρικό ρόλο, το σενάριο είναι γραμμένο από τις προσπάθειες, τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες μας. Αυτός ο αέναος αγώνας μας καλεί να ανακαλύψουμε και να κατακτήσουμε τη δική μας “Θέση” στον κόσμο, ένα μέρος καλύτερο από εκείνο που βρισκόμαστε σήμερα.

ΘΕΜΑ

ΘΕΣΙΣ 

Στην ταινία της ζωής, όπου κάθε ένας από εμάς κρατά τον κεντρικό ρόλο, το σενάριο είναι γραμμένο από τις προσπάθειες, τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες μας. Αυτός ο αέναος αγώνας μας καλεί να ανακαλύψουμε και να κατακτήσουμε τη δική μας “Θέση” στον κόσμο, ένα μέρος καλύτερο από εκείνο που βρισκόμαστε σήμερα.

Κάθε εμπειρία, κάθε πεποίθηση και κάθε αντίληψη σχηματίζει το μονοπάτι που ακολουθούμε. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η στιγμή να αναρωτηθούμε: Μας οδηγούν αυτά προς την εκπλήρωση της προσωπικής μας ολοκλήρωσης; Μας βοηθούν να προσεγγίσουμε το επιθυμητό σενάριο για την ταινία της ζωής μας;

Το φετινό μας θέμα, ‘Θέσις’, καταπιάνεται με αυτή την προσπάθεια. 

Μέσα στον καταιγισμό πληροφορίας και εξελίξεων, αναρωτιόμαστε πού στεκόμαστε σε σχέση με όσα συμβαίνουν. Ποια είναι η θέση μας στην πολιτική, στην κοινωνία, στη δουλειά; Αναφερόμαστε στη θέση που παίρνουμε συνειδητά στο σήμερα απαρνούμενοι τον φόβο της επίκρισης, υπερασπιζόμενοι τα πιστεύω μας. Πότε και πώς την επιλέγουμε, και πότε απλώς μία άποψη ή ένας ισχυρισμός μεταλλάσσεται σε ‘Θέσις’;

Στο φετινό TEDxChania θα βάλουμε τον εαυτό μας στο κέντρο του κόσμου, γιατί εκεί είναι η θέση του. Με διαβήτη υπαρξιακό θα χτίσουμε κύκλους ομόκεντρους, για να βρούμε τη συγγένεια με όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Κι έπειτα θα ανακαλύψουμε πώς να είμαστε ο εαυτός μας. Φύσει και θέσει. 

Η θέση σου σε περιμένει!

Ανακάλυψε τον αντίκτυπό μας:

Σε περιμένουν πάνω από 14 εμπνευσμένες Oμιλίες, 6 Workshops & 3 Performances. 

Είτε στοχεύεις να τονώσεις την αντίληψη σου, να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, να βρείς έμπνευση ή απλά να χρησιμοποιήσεις καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σου, η βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή για εσένα όποτε επιλέξεις να την  εξερευνήσεις αλλά σε λίγο καιρό και το νέο μας event θα γίνει η πρώτη σου επιλογή.

Η ΟΜΑΔΑ

Γνωρίστε την καρδιά της ομάδας του TEDxChania, ένα σύνολο παθιασμένων ανθρώπων που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό.

Όλοι εμπνευσμένοι από ένα κοινό όραμα και καθοδηγούμενοι από την ανάγκη να εμπνεύσουμε και να συνδεθούμε. η ομάδα μας αφοσιώνεται στην προώθηση ιδεών που αξίζει να διαδοθούν. 

 

Καθένας από εμάς έχει μια ξεχωριστή θέση και συμβάλλει με τις μοναδικές του ικανότητες και πάθος στη δημιουργία του TEDxChania. Αυτή η μοναδικότητα κάθε ατόμου, σε συνδυασμό με το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας, δημιουργεί τελικά την ομάδα του TEDxChania. Μία ομάδα η οποία έχει υποδεχτεί πάνω από 100 εθελοντές από το 2015 και έχει δημιουργήσει εκδηλώσεις που έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 5000 άτομα και έχουν φιλοξενήσει πάνω από 40 ομιλητές.  

 

Το TEDxChania δεν είναι απλώς μια σειρά εκδηλώσεων, αλλά ένας μοναδικός χώρος σύγκλισης ιδεών, προσωπικοτήτων, δημιουργιών! ‘Ενας χώρος στον οποίο όλοι έχουν θέση!  Στο πλαίσιο του φετινού μας θέματος, η “Θέσις”, εστιάζουμε στην αναζήτηση της σημασίας της θέσης μας στον κόσμο και στην κοινότητα. Σας περιμένουμε να γίνετε και εσείς μέρος αυτής της αναζήτησης! 

ΟΜΙΛΙΕΣ

BOOK YOUR TICKET

WORKSHOPS

PERFORMANCES

TOΠΟΘΕΣΙΑ

Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Ενημερώσου για την ώρα προσέλευσης.

Στο κέντρο του λιμανιού των Χανίων, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Εδώ, σε αυτόν τον ιστορικό χώρο, αφήστε τον εαυτό σας να εμβαθύνει στην έννοια της “θέσις” και να ανακαλύψει πώς αυτή συνδέεται με τον κόσμο γύρω μας.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Αυτοί που αγκαλιάζουν το TEDxChania και πιστεύουν στη δύναμη των ιδεών!  

H συνεισφορά και η υποστήριξή τους είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επιτυχημένο event.