Ο “δικός” μου δρόμος

O Νίκος Αβούρης είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής. Έχει δουλέψει ως ερευνητής και μηχανικός στην Ελλάδα, στην Αγγλία και στην Ιταλία, ενώ το κύριο ερευνητικό του ενδιαφέρον είναι η Αλληλεπίδραση Ανθρώπου-Υπολογιστή και η σχεδίαση διαδραστικών συστημάτων.

Έρχεται λοιπόν στο TEDxChania για να μας μιλήσει για το “”δικό”” του δρόμο, το δρόμο από την ανάλυση συστημάτων ισχύος στην αλληλεπίδραση Ανθρώπου-Υπολογιστή.

Καθηγητής Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών

Νίκος Αβούρης

O Νίκος Αβούρης είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής. Έχει μια πορεία 40 ετών στη διδασκαλία και την έρευνα σε θέματα πληροφορικής και τεχνολογίας υπολογιστών. Κύριο ερευνητικό του ενδιαφέρον είναι η Αλληλεπίδραση Ανθρώπου-Υπολογιστή και η σχεδίαση διαδραστικών συστημάτων. Διδάσκει μαθήματα όπως «Βάσεις Δεδομένων», «Προγραμματισμός με την Python» «Προγραμματισμός Διαδικτύου», και «Διαδραστικές Τεχνολογίες» στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει συγγράψει βιβλία σε ποικίλα θέματα υπολογιστών και πληροφορικής και έχει δημοσιεύσει εκτενώς στο ερευνητικό πεδίο των διαδραστικών τεχνολογιών. Έχει δουλέψει ως ερευνητής και μηχανικός στην Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία.

Νίκος Αβούρης social media

Upcoming event: Turning Points

DECEMBER 10th 2022

Δειτε τι αλλο σας ενδιαφερει

join us

Δειτε τι αλλο σας ενδιαφερει

join us

workshops

Επικοινωνία

Ανδρέα Παπανδρέου 74, Χανιά

tedxchania@gmail.com

© TEDxChania