Εμείς μπροστά στους στόχους μας.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ηθοποιός, έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση, στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο.

Στις 10 Δεκεμβρίου στο TEDxChania, θα θέσει το εξής ερώτημα: «Είμαστε σίγουροι πως εμείς ορίζουμε τους στόχους μας και όχι αυτοί εμάς; Μήπως εγκλωβιζόμαστε τόσο στην επίτευξή τους, που καταλήγουμε να χάνουμε την απόλαυση της διαδρομής; Πώς αλλάζουμε σαν άνθρωποι και πώς επηρεάζονται οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας στο επόμενο κομβικό μας σημείο;»

Ηθοποιός

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απο το 2007 είναι επαγγελματικά ενεργή ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες στην Ελλάδα και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Το 2021 ανέλαβε για πρώτη φορά και καθήκοντα σεναριογράφου για την ταινία μικρού μήκους “Nexting”, σε σκηνοθεσία Καρίνας Λογοθέτη, η οποία έχει ήδη προβληθεί και βραβευτεί σε παγκόσμια φεστιβάλ εντός κι εκτός Ελλάδας.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου social media

Upcoming event: Turning Points

DECEMBER 10th 2022

Δειτε τι αλλο σας ενδιαφερει

join us

Δειτε τι αλλο σας ενδιαφερει

join us

workshops

Επικοινωνία

Ανδρέα Παπανδρέου 74, Χανιά

tedxchania@gmail.com

© TEDxChania