Μιά διαδραστική άυλη αλλά και υλική προσέγγιση των εσωτερικών μας κομβικών σημείων

Θέλεις να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό Σύμβολο Δύναμης και να αυτοσχεδιάσουμε με αυτό ελεύθερα, προ(σ)καλώντας ίσως την αλλαγή που θέλουμε να δούμε για τον κόσμο;

Ζούμε σε ένα από τα πιο Κομβικά Σημεία για τη Γη. Οι πράξεις ή η απραξία, οι επιλογές ή η αδιαφορία μας, επηρεάζουν το σύνολο της ζωής στον πλανήτη και καθορίζουν το μέλλον μας. Όλοι θέλουμε την αλλαγή των συνθηκών που θα φέρουν ισότητα, δικαιοσύνη, σεβασμό, αγάπη. Στην όποια μεγαλοσύνη ή μικρότητά μας, στεκόμαστε σαστισμένοι με το βάρος των γεγονότων που μας αφορούν, όμως αν αλλάξει ο καθένας μας, αλλάζει και ο κόσμος γύρω μας. Εδώ λοιπόν μπορούμε να τοποθετήσουμε συνειδητά το δικό μας Κομβικό Σημείο. Μέσα από έναν αρχαίο μύθο, εμπνεόμαστε και με τη χρήση του πηλού και θα προσπαθήσουμε να αποτυπώσουμε την αλληλεπίδρασή του με την ψυχή ενεργοποιώντας την επαφή μας μαζί της.

Ο Γιάννης Βλαβογιλάκης και η Ανθούλα Μαρινάκη, μέσα από το εργαστήριο Κεραμικής – Δραματοθεραπείας, θα μας δείξουν μια διαδραστική άυλη, αλλά και υλική προσέγγιση των εσωτερικών μας κομβικών σημείων.

Upcoming event: Turning Points

DECEMBER 10th 2022

Δειτε τι αλλο σας ενδιαφερει

join us

Δειτε τι αλλο σας ενδιαφερει

join us

workshops

Επικοινωνία

Ανδρέα Παπανδρέου 74, Χανιά

tedxchania@gmail.com

© TEDxChania